Mobil 1

Ansiktsbehandlingar

Med unika produkter, kunskap och erfarenhet erbjuder Clearskin Clinic ansiktsbehandlingar som kombineras med relaxion och resultat. Jag har noga handplockat Image, Dermacutical och mesoestetic som mina behandlingsprodukter vid ansiktsbehandling för men anpassas produkterna. 

Klassisk Ansiktsbehandling
Traditionell och avslappnande ansiktsbehandling som passar alla. Produkterna som andvänds I behandlingen skräddarsys till din hudtyp. Det ingår rengöring, peeling, plockning av bryn, ånga, portömning, massage, mask och avslutande ansiktskräm. Passa alla hudtyper.

60min: 695:-

Clear Skin Facial 
En skräddarsydd ansiktsbehandling för dig som vill ha en mera djupverkande resultat på din hud. I behandlingen ingår rengöring, kemisk peeling/AHA peeling, ånga, portömning, massage, special peel-off mask från Casmara, serum och ansiktskräm. Effektiv behandling för dig med acne fet och oren hy men även torr och solskadad hud med fina linjer och rynkor.

70 min: 1195:-

Image Skincare Signature Facelift/C-vitamin peeling         

- En effektiv och populär behandling som exfolierar huden samtidigt som den tillför fukt och vitaminer. C-vitamin peeling appliceras tillsammans med skrubb, mask och booster i flera lager på huden för en djupare effekt. För dig som gillar känslan av att det händer ngt i huden under behandling. Utmärkt för torr, uttorkad/glåmig, känslig hy samt rocasea. Salongens favorit med fantastiskt resultat!

45 min 1395kr

Tillägg av bryn och fransfärg i valfri ansiktsbehandling 250kr

Ansiktsbehandling för män hos Clerskin Clinic i Halmstad
Ansiktsbehandlingar hos Clearskin Clinic i Halmstad

Vi gör din hud självsäker.

0707 – 81 10 15
info@clearskinclinic.se