Mobil 1

Kemisk peeling

En kemisk peeling har en hudförbättrande och föryngrande effekt på huden samt jämnar ut en ojämn hudstruktur. Med hjälp av olika  AHA-syror kan bl.a. en hy med pigmentfläckar, acne och mycket porer förbättras avsevärt och bli slätare.
 
Med våra kemiska peelingar exfolieras hudens översta lager, som består av döda hudceller. I samband med att de döda hudcellerna avlägsnas stimuleras samtidigt nybildningen av hudceller som kan täppa igen porerna och ge huden ett ojämnt och fjälligt intryck. Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och slätare utseende. Kemisk peeling gynnar även oren aknehud då pH-värdet i huden blir lägre, vilket skapar en ogynnsam miljö för bakterier. Behandlingsformen förebygger även att finnar och pormaskar täpper till huden. 


Du kan förbättra:

  • Acne och acneärr
  • Åldersfläckar och solfläckar
  • Fina linjer och rynkor
  • Fräknar
  • Ojämn hudpigmentering
  • Grov hud och fjällande hud
  • Ärr
  • Solskadad hud
Behandling med kemisk peeling hos osspå ClearSkinClinic i Halmstad

Behandlingar

Über PRO Peel 30min 995:-
En högkvalitativ peeling framställd av teamet bakom Dermapen. Deras unika sammansättning av olika kemiska syror och ingredienser som mandelsyra, mjölksyra, resorcinol, hyaluronsyra, pyrodruvsyra, kojicsyra, retinaldehyd, ferulinsyra, arbutin, niacinamid och kopparpeptider ger ett djupgående resultat på acne, linjer, rynkor och ljusar upp pigmenteringar. Jämnar ut ärr och ger en härlig lyster i huden.

PRX-T33 30 min Från 1500:-
PRX-T33 är en Nålfri Biorevitaliserande medicinsk klassad product. Sammansättningen mellan produktens ingredienser som är TCA, väteperoxid och kojic acid gör att det inte är kemisk peeling och inte heller en filler, utan en hybrid mellan dessa. PRX-T33 jobbar nedifrån och upp I huden med direkta effekter på fina linjer och rynkor utan någon “down time”. Resultatet blir en revitaliserande behandling med djup återfuktning hudtonsutjämning, plumping och lyster.
 Behandlingen kan utföras på alla hudtyper och säker under årets alla tider då den inte ger någon ljuskänslighet. Behandlingen utförs som en enstaka behandling för omedelbar uppstramning och “Glow” eller som kur vid behov av mer korrigering. 

Image Skincare Wrinkle Lift Treatment 45 min 1295:-
En djuptverkande behandling där hudens yttre dödahudceller exfolieras bort med en blandning av glykolsyra och retinol. Huden blir synligt slätare och får en frisk lyster.

Mesoestetic kemisk peeling 30min Från 795:-
Monopeels med en substans som glykolsyra, mandelssyra, salicylsyra och lactic syra samt mixade peels för specifika problem. Resultatinriktade AHA och BHA peelingar där man skräddarsyr till kundens hudbehov. 

Vid köp av en kur på 6 kemiska peelingar erhålls 15% rabatt.

Vi gör din hud självsäker.

0707 – 81 10 15
info@clearskinclinic.se