Mobil 1

Om mig

Jag heter Monika Filep och jag äger och driver ClearSkin Clinic sedan 2014.
Jag har 20 års erfarenhet och kunskap inom kosmetiska och medicinska hudvårdsbehandlingar. Mitt mål är att - Göra Din hud mera självsäker.

Bakgrund och historik 
Mitt brinnande intresse för hudvård väcktes när jag själv fick svår acne under tonåren och påföljande ärrbildning i ansiktet. Efter att ha sökt hjälp och testat en mängd olika behandlingar och produkter skapades en passion och vilja att hjälpa andra I samma situation. Jag påbörjade då min utbildning som hudterapeut på Gildaskolan i Göteborg och specialiserade mig sedan på medicinsk hudvård mot acne, ärr, rosacea, solskadad hud och hudföryngring.

Därefter vidareutbildade jag mig inom homeopatisk irisdiagnostik inriktad på våra organ som är sammanlänkade till vår hud. Detta gav mig en djupare kunskap om varför man får olika hudbesvär och hur man kan förbättra det även med kost, mineraler, vitaminer tillsammans med bra hudvårdsprodukter och hudbehandlingar.

Jag har sedan arbetat på medicinska hudkliniker tillsammans med läkare och sjuksköterskor, drivit eget, men även arbetat på högklassiga spa I Sverige.

Internationella erfarenheter och arbete
Mitt mål - har alltid under dessa år varit att få en internationell erfarenhet inom mitt yrke , så 2007 började jag jobba för Clinice La Prairie Spa på  skeppet “THE WORLD” – the largest and most luxurious private residential ship on the planet www.residensea.com, som seglar jorden runt.

Därefter bar det av till Sydney i Australien där jag blev kvar i sju år. Under mina år i Sydney fick jag chansen att utveckla mina kunskaper inom hudvårdsindustrin på ett helt annat plan. De första två åren arbetade jag på “Mankind” I Sydney, en hudklinik bara för män. Där var jag även med att utveckla Mankinds egna hudvårdsprodukter som nu säljs runt om i Australien. Detta har givit mig mycket stor kunskap och förståelse för hur en mans hud ska behandlas och vilka produkter som passar just för män.

Därefter valde jag att ändra min inriktning och jag började arbeta som försäljningschef  och utbildare för bla Glo-Therapeutics, ett medicinskt hudvårdsmärke från USA.

ClearSkin Clinic
Idag har jag förmånen att få kombinera de två jobb som jag brinner för. Att driva min egna hudklinik och få arbeta som försäljningsansvarig samt utbildare för Dermapen, Dermacuticals och Freezpen.

Med min breda kunskap och erfarenhet tillsammans med den senaste medicinska hudtechnologin av produkter och behandlingar handplockade från världens alla  hörn är mitt fokus på att uppnå bästa resultat på din hud.Jag ser fram emot att träffa Dig och ge Dig och Din hud en unik upplevelse på ClearSkin Clinic.

Monika Filep 

Vi gör din hud självsäker.

0707 – 81 10 15
info@clearskinclinic.se